Насіння Перець солодкий Айвенго 1000 насіння Nasko
Ранній, урожайний, товстостінний сорт із ніжною м'якоттю, високими товарними та смаковими якостями плодів
Айвенго — Один із найбільш ранніх сортів солодкого перцю. Від повних відходів до технічної стиглості плодів 105-115 днів, до біологічної — 125-135 днів. Рослина сорту Айвенго — середньоросле, компактне, полуштамбове. Плоди конусоподібні, 2-3-камерні, гладкі, масою 95-140 г. У технічній стиглості біло-кремового кольору, в біологічній — червоні, товщина м'якоті — 4-7 мм. Сорт солодкого перцю Айвенго виділяється високими товарними якостями плодів. Придатний для прибирання як у технічній (жовті), так і в біологічній (червоні) стиглості. Урожайність перцю Айвенго — 60-80 т/га. Сорт перцю Айвенго стійкий до вертицилізованого в'янення, альтернаріозу та мозаїки. Вирощують через розсаду. На сьогодні найпоширенішим способом вирощування розсади перцю є висів насіння у касети. Для отримання більш раннього врожаю для реалізації свіжого вигляду треба висаджувати 60-65-денну розсаду. Сорт перцю Айвенго витримує загущені посадки. Щільність посадки — 60-80 тис. розт./га. Придатний для консервування та вживання у свіжому вигляді.