

Насіння Баклажан Геліос 0,4 грама SeedEra
Насіння Баклажан Геліос 0,4 грама SeedEra
Раннеспілий сорт. Вегетаційний період від входів до технічної стиглості 115-120 днів. Кущ напіврозкідистий, заввишки 50-60 см. Плоди великі, блискучі, кулястої форми, світло-фіолетового кольору, завдовжки 7-13 см, масою 300-700 г. М'якоть кремова щільна, не темніє після очищення від шкірки, з ніжним грибним смаком.
Сорт «Геліос» стійкий до вірусних захворювань, використовується для консервування, перероблення та домашньої кулінарії.
Висівання насіння на розсаду
У кліматичних зонах України баклажани вирощуються розсадним способом. Висівають у перших числах березня, за 55-60 днів до висаджування на постійне місце. Обов'язково в стаканчики або торфоперегінні горщики, тому що баклажани не виносять пошкодження кореневої системи та зупиняються в рості. Стаканчики заповнюють ґрунтом до половини, коли розсада витягується — підсипають землю.
Щільність висаджування розсади
У рядах між рослинами відстань 20-25 см, міжряджань — 50-60 см.
У відкритий ґрунт баклажани висаджують, коли ґрунт прогріється до +16 °C, на сонячне місце, тому що культура не виносить навіть найменшого затінення. Якщо температура опускається нижче ніж +15 °C, розсада погано приживаються і скидає зав'язок.
Збирання врожаю
Найкращий час для прибирання — суха прохолодна погода до перших заморозків. Навіть слабке пошкодження заморозками робить баклажани непридатними до вживання.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | SeedEra |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Баклажан |
Сорт/Гібрид | сорт |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Маса плоду | 0.4 г |
Колір плоду | Фіолетовий |
- Ціна: 7 ₴